Tendinţele anului 2017 in materie de rame pentru femei

Priveşte totul mai clar, dar într-un mod Chic!

Ochelarii de vedere sunt  o cale usoara de a-ti schimba look-ul in 2013 fara a face modificari masive in garderoba. Ochelarii de vedere femini cu modele din plastic translucid şi ramele retro sunt la mare căutare. Ramele sunt disponibile în diferite culori  vii si o multitudine de imprimeuri. 

Ochelari de vedere business, casual sau chic? Anul acesta nu conteaza ce stil alegi pentru ca marele branduri Burberry, Azzaro, Armani etc., le combina in colectiile primavara-vara intr-un mod cat se poate de elegant. Fiecare femeie poate sa se simta confortabil, sigura pe ea si evident, atragatoare, alegand oricare dintre stilurile de mai jos.

Ramele Cat-Eye (ochi de pisica)

Acestea au fost reinterpretate pentru o noua generaţie de purtatori, cu forme rotunjite si usor accesorizate. Acestea pot fi găsite în nunţe vii si dimensiuni medii spre mari. Modelul acesta neconventional, dar rafinat in acelasi timp, este perfect pentru persoanele indraznete si fara inhibitii.

Ramele Business

Modelele au forme rectangulare, de obicei cu dimensiuni mari având imprimeuri de animale, dungi viu colorate sau modelele ce imită carapacea unei broaşte ţestoase. Această ramă retro, revenita in voga, funcționeză cu orice formă a feţei, fie ea rotundă, patrată, ovală sau în formă de inimă. Acest stil este adoptat cu succes de vedete autohtone cat si din strainatate.

Ramele Clasice

In fiecare an se simte nevoia de o schimbare, aşa cum se intamplă şi în 2013; totuşi, există tendinţe ce vor ramâne neschimbate, asa cum ar fi clasica ramă “Aviator” de la RayBan.

Ramele cu lentile rotunde

Acest tip de ochelar rotund ce pare a fi scos dintr-un film de epoca, ar putea scoate in evidenţă într-un mod plăcut personalitatea si stilul tau funky. Prada, Ralph Lauren, Ray Ban şi alte branduri mari, au re-lansat ochelarii rotunzi cu imprimeuri jucauşe şi culori indrazneţe. Persoanele cu fata patrata pot alege ramele rotunde, pentru ca acestea le vor lungi fata si vor aduce echilibrul dorit.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: