PROGRAMARE
Medoptic Burdujeni - Clinica Oftalmologica

Clinica Oftalmologica Medoptic Burdujeni


Mai aproape de tine, de ochii tai

Medoptic Burdujeni este cel mai nou punct de lucru din rețeaua Medoptic, situat într-o zonă accesibilă persoanelor care locuiesc în apropiere, dar și celor din localitățile limitrofe.

De la primii pași în clinică se resimte un ambient liniștitor, spațios, pentru ca pacienții să dispună de confort pe tot parcursul timpului de așteptare. Aici încep demersurile în prevenția și tratarea problemelor oculare. Diagnosticul corect este stabilit de cadrele medicale înalt calificate și cu experiență, prin intermediul tehnicii medicale moderne, care subliniază precizia în diagnostic.

În cadrul clinicii Medoptic Burdujeni se efectuează atât consultații oftalmologice de rutină, cât și investigații pre și post operatorii. De asemenea, departamentul medical este în legătură cu cel de optică, pentru ca pacienții să beneficieze de consiliere în alegerea lentilelor și accesoriilor potrivite, pentru corecțiile optice prin ochelari sau lentile de contact.

Pacienții pot face programări atât online, la clinică, sau telefonic. Clinica oftalmologică Medoptic Burdujeni este destinată pacienților de orice vârstă.

Clinica Oftalmologica Medoptic Areni Clinica Oftalmologica Medoptic Areni
Cabinet Oftalmologic Medoptic Areni Cabinet Oftalmologic Medoptic Areni
Medoptic - Echipamente Medoptic - Echipamente
Rame ochelari - Medoptic Areni Rame ochelari - Medoptic Areni