Medoptic Bucovina - Clinica Oftalmologica

Clinica Oftalmologica Medoptic Bucovina


Bloc operator Medoptic

Blocul operator de la Medoptic Bucovina a fost amenajat la cele mai înalte standarde ale momentului şi permite efectuarea unei palete largi de intervenţii chirurgicale. Cea mai frecventă interventie este operaţia de cataractă.

Este prevăzut cu staţie de tratare a aerului cu filtre HEPA, cu flux de aer laminar, pentru a asigura condițiile intraoperatorii optime și pentru prevenția infecțiilor intraspitalicești. In dotarea blocului operator regasim si o sursă neîntreruptibilă de curent electric de mari dimensiuni, ce permite funcţionarea echipamentelor în maximă siguranţă în cazul unei întreruperi de furnizare a energiei electrice.


Intervenţiile chirurgicale efectuate în cadrul clinicii nu necesită spitalizare. Pacientul paraseste locaţia la scurt timp după operaţie. Interventiile sunt efectuate cu anestezie locală sau topica, de o echipa complexă de medici. Din cardul echipei face parte si un medic anestezist care supraveghează atent pacientul în toate etapele intervenţiei. În acest fel garantăm calitatea actului operator şi rezultatul postoperator.

Echipamentele și aparatele chirurgicale, cele de asisteță și monitorizare ale pacientului, precum și materialele folosite la Medoptic sunt tot ce are mai bun piața de profil.

bloc operator Medoptic Bucovina bloc operator Medoptic Bucovina
operatie cataracta operatie cataracta
Microscop de operare LuxOR LX3 Microscop de operare LuxOR LX3
operatie cataracta operatie cataracta
Microscop de operare LuxOR LX3 Microscop de operare LuxOR LX3
operatie cataracta 2 operatie cataracta 2
LuxOR LX3 LuxOR LX3
operatie cataracta Medoptic Bucovina operatie cataracta Medoptic Bucovina
sala asteptare sala asteptare
Harta Medoptic Bucovina