Medoptic Bucovina - Clinica Oftalmologica

Bloc operator Medoptic Bucovina


Medoptic Bucovina

Blocul operator de la Medoptic Bucovina a fost amenajat la cele mai înalte standarde ale momentului şi permite efectuarea unei palete largi de intervenţii chirurgicale, cea mai frecventă fiind operaţia de cataractă. Este prevăzut cu staţie de tratare a aerului cu filtre HEPA, cu flux de aer laminar, pentru a asigura condițiile intraoperatorii optime și pentru prevenția infecțiilor intraspitalicești si o sursă neîntreruptibilă de curent electric de mari dimensiuni, ce permite funcţionarea echipamentelor în maximă siguranţă în cazul unei întreruperi de furnizare a energiei electrice.


Intervenţiile chirurgicale efectuate în cadrul clinicii nu necesită spitalizare, pacientul părăsind locaţia la scurt timp după operaţie. Acestea sunt efectuate cu anestezie locală sau topica, de o echipa complexă ce include medicul anestezist care supraveghează atent pacientul în toate etapele intervenţiei. În acest fel garantăm calitatea actului operator şi rezultatul postoperator.

Echipamentele și aparatele chirurgicale, cele de asisteță și monitorizare ale pacientului, precum și materialele folosite la Medoptic Bucovina sunt tot ce are mai bun piața de profil.

bloc operator Medoptic bloc operator Medoptic
operatie cataracta operatie cataracta
Microscop de operare LuxOR LX3 Microscop de operare LuxOR LX3
operatie cataracta operatie cataracta
operatie cataracta operatie cataracta
Microscop de operare LuxOR LX3 Microscop de operare LuxOR LX3
operatie cataracta operatie cataracta
hol hol
sala asteptare sala asteptare

Astfel, sucevenii au la dispozitie in momentul de fata Medoptic Bucovina din apropierea Complexului Comercial Bucovina – Complex Moda și Medoptic Areni, fostul centru oftalmologic Oftalens, situat in apropierea Policlinicii Centrale.

Harta Medoptic Bucovina
Medoptic Areni
Str. Mihai Viteazul Nr. 54, Suceava,
Tel : 0330.806.105
Email : areni@medoptic.ro
Medoptic Bucovina
Str. Stefan cel Mare Nr. 54-56, Suceava,
Tel : 0230.551.093
Email : bucovina@medoptic.ro
Medoptic Botosani
Str. Unirii Nr. 8, Botosani,
Tel : 0331.404.039
Email : botosani@medoptic.ro

Urmareste-ne si aici: