Programare
Istoric

Clinica suceveana de oftalmologie Oftalens a preluat Medoptic, cele doua entitati medicale au fuzionat.

Aceasta contopire a fost atent planificata si a condus la crearea unei platforme medicale care va concura serios clinici oftalmologice din centre universitare cu traditie, reprezentand pentru Suceava medicala un pol de referinta.


Oftalens

În anul 2010 a fost infiinat centrul oftalmologic Oftalens, marca a SC DUO STIL SRL, care in 2014 a preluat Medoptic, cele două centre medicale functionand sub marca MEDOPTIC. Astfel, există două sedii ale clinicii şi anume: Medoptic Areni şi Medoptic Bucovina. Experienţa şi expertiza profesională a personalului medical şi a opticienilor au făcut posibilă această fuziune, împletindu-se într-un mod optim cu noul program de investiţii în tehnica medicală de ultima oră.
În anul 2015 s-a deschis blocul operator în cadrul Medoptic Bucovina. Astfel în noua clinică se pot trata de la cele mai uşoare forme de afecţiuni ale ochilor, până la cele mai complicate disfunctionalităţi care necesită intervenţii chirurgicale complexe. Blocul operator este dotat cu echipamente de ultimă generaţie pentru a facilita intervenţiile chirurgicale efectuate în cadrul clinicii.

Medoptic Bucovina

2018 - Reteaua Medoptic a deschis un nou centru oftalmologic in Botosani

Noua clinica din Botosani a fost amenajata foarte prietenos, in asa fel incat fiecare pacient sa se simta confortabil, si functioneaza dupa exigente standarde de calitate si profesionalism. 

Consultatiile sunt efectuate de medici specialisti oftalmologi din Iasi si Suceava.

Harta Medoptic
Medoptic Areni
Str. Mihai Viteazul Nr. 54, Suceava,
Tel : 0330.806.105
Email : areni@medoptic.ro
Medoptic Bucovina
Str. Stefan cel Mare Nr. 54-56, Suceava,
Tel : 0230.551.093
Email : bucovina@medoptic.ro
Medoptic Botosani
Str. Unirii 8,, Botosani,
Tel : 0331.404.039
Email : botosani@medoptic.ro

Urmareste-ne si aici:

Facebook Medoptic
YouTube Medoptic
Instagram Medoptic