Valori

Calitate, Performanta, Profesionalism si din acest motiv investim in echipamente de top si formare profesionala continua.

Satisfactia Pacientului deoarece fiecare din noi e unic, si solutiile propuse sunt unice, personalizate.

Viziune

Viziunea noastra este sa devenim liderul serviciilor de calitate in domeniul consultatiilor oftalmologice si al opticii medicale din judetul Suceava.

Misiune

Misiunea Medoptic este asigurarea unei experiente de excelenta si plina de compasiune pacientilor ce interactioneaza cu noi, oferirea de servicii oftalmologice complete, de calitate, cu preturi responsabile, intr-un mediu accesibil, care sa se reflecte in rezultate foarte bune si satisfactie pentru pacienti. 


De ce Medoptic?

Medoptic este o clinică oftalmologică cu tradiţie în Suceava care oferă consultaţii oftalmologice complete, investigaţii, tratamente laser, intervenţii chirurgicale complexe, realizate de medici cu vastă experienţă în domeniu. Tot aici iti vei găsi rame pentru bărbaţi, femei şi copii ce apartin brandurilor preferate, atât pentru ochelari de vedere, cât şi de soare într-o optică medicală de top. Montajul se realizează în cadrul atelierelor noastre, opticienii având experienţa de a monta orice tip de lentilă pe orice ramă suport.


Ne dedicăm în totalitate pacienţilor nostri, punem accent pe confort şi siguranţă şi creem o legatură specială cu fiecare pacient în parte. Satisfacţia clienţilor ne-a determinat să investim în personal şi în aparatură pentru a putea sa rezolvăm cât mai multe probleme oftalmologice şi pentru a rămâne prima dumneavoastră opţiune.

Astfel, sucevenii au la dispozitie in momentul de fata Medoptic Areni, nume sub care functioneaza fostul centru oftalmologic Oftalens, situat in apropierea Policlinicii Centrale si Medoptic Bucovina, din apropierea Complexului Comercial Bucovina – Complex Moda.

Harta Medoptic
operatie cataracta

De ce Medoptic?

Blocul operator de la Medoptic Bucovina a fost amenajat la cele mai înalte standarde ale momentului şi permite efectuarea unei palete largi de intervenţii chirurgicale, cea mai frecventă fiind operaţia de cataractă. Este prevăzut cu staţie de tratare a aerului cu filtre HEPA, pentru a asigura un mediu aseptic si o sursă neîntreruptibilă de curent electric de mari dimensiuni, ce permite funcţionarea echipamentelor în maximă siguranţă în cazul unei întreruperi de furnizare a energiei electrice.


Intervenţiile chirurgicale efectuate în cadrul clinicii nu necesită spitalizare, pacientul părăsind locaţia la scurt timp după operaţie. Acestea sunt efectuate cu anestezie locală sau topica, de o echipa complexă ce include medicul anestezist care supraveghează atent pacientul în toate etapele intervenţiei. În acest fel garantăm calitatea actului operator şi rezultatul postoperator.Medoptic Areni
Str. Mihai Viteazul Nr. 54, Suceava,
Tel : 0330.806.105
Email : areni@medoptic.ro
Medoptic Bucovina
Str. Stefan cel Mare Nr. 54-56, Suceava,
Tel : 0230.551.093
Email : bucovina@medoptic.ro
Medoptic Botosani
Str. Unirii 8, Botosani,
Tel : 0331.404.039
Email : botosani@medoptic.ro

Urmareste-ne si aici: