PROGRAMARE
Clinica Oftalmologica Medoptic

Valori

Calitate, Performanta, Profesionalism si din acest motiv investim in echipamente de top si formare profesionala continua.

Satisfactia Pacientului deoarece fiecare din noi e unic, si solutiile propuse sunt unice, personalizate.

Viziune

Viziunea noastra este sa devenim liderul serviciilor de calitate in domeniul consultatiilor oftalmologice si al opticii medicale din judetul Suceava si Botosani.

Misiune

Misiunea Medoptic este asigurarea unei experiente de excelenta si plina de compasiune pacientilor ce interactioneaza cu noi, oferirea de servicii oftalmologice complete, de calitate, cu preturi responsabile, intr-un mediu accesibil, care sa se reflecte in rezultate foarte bune si satisfactie pentru pacienti.

De ce Clinica Oftalmologica Medoptic?

Medoptic este o clinica oftalmologica cu traditie în Suceava care ofera consultatii oftalmologice complete, investigatii, tratamente laser, intervenţii chirurgicale complexe, realizate de medici cu vastă experienţă în domeniu. Ne dedicăm în totalitate pacienţilor nostri, punem accent pe confort şi siguranţă şi creem o legatură specială cu fiecare pacient în parte. Satisfacţia clienţilor ne-a determinat să investim în personal şi în aparatură pentru a putea sa rezolvăm cât mai multe probleme oftalmologice şi pentru a rămâne prima dumneavoastră opţiune.


Tot aici veți găsi rame pentru bărbaţi, femei şi copii ce aparțin brandurilor preferate: Ray-Ban, Vogue, Dolce Gabbana, Versace, Police, Valentino, Anna Hickman, Guess, Furla, Enni Marco, Escada.

În domeniul lentilelor Clinica Oftalmologica Medoptic oferă garanția celor mai importanți producători Hoya, Essilor, Rodenstock, Zeiss, Ital-Lenti și nu numai, pentrucare performanțele optice, confortul și estetica reprezintă zeci de ani de tradiție și inovație tehnologică.

De la alegerea ramei și a lentilelor și până la execuția precisă a ochelarilor, specialiștii Medoptic își consiliază pacienții în alegerea celor mai bune soluții de vedere, grație experienței obținute in cei 15 ani de activitate în domeniul opticii, astfel încât fiecare pereche de ochelari sau de lentile de contact devine parte integrantă a "look-ului" personal, iar conceptul de "a vedea mai bine" este completat de cel de "a fi mai bine văzut".

Medoptic Botosani - Ochelari-2 Medoptic Botosani - Ochelari-2

Promotii - Clinica Medoptic

Invalid slider id. Master Slider ID must be a valid number.
Medoptic Areni
Str. Mihai Viteazul Nr. 54, Suceava,
Tel : 0330.806.105
Email : areni@medoptic.ro
Medoptic Bucovina
Str. Stefan cel Mare Nr. 54-56, Suceava,
Tel : 0230.551.093
Email : bucovina@medoptic.ro
Medoptic Burdujeni
Calea Unirii Nr. 39, Suceava,
Tel : 0330.409.044
Email : burdujeni@medoptic.ro
Medoptic Botosani
Str. Unirii Nr. 8, Botosani,
Tel : 0331.404.039
Email : botosani@medoptic.ro

Urmareste-ne si aici: